ADIVA programom do svojih pacijenata

ADIVA je jedinstven marketinško-poslovni koncept namijenjen ljekarnama, koji je PHOENIX Farmacija pokrenula 2010. godine

Od samog početka, ADIVA programom savjetovanja promovira se ljekarnička skrb, osnažuje uloga ljekarnika u preventivnom djelovanju na zdravlje građana te se istodobno jača povjerenje pacijenata prema ljekarnicima. ADIVA program savjetovanja pokrenut je s ciljem da se kod građana pobudi svijest o tome kako su ljekarnici najpristupačniji zdravstveni djelatnici te da ih se potakne na to da u ljekarni zatraže stručni savjet o ispravnoj primjeni lijekova, prevenciji i očuvanju zdravlja.

Mrežu ADIVA ljekarni danas čini 150 ljekarni diljem Republike Hrvatske. Kontinuirano se svake godine razvijaju dodatne usluge i novi alati koji ADIVA ljekarnama pomažu odgovoriti na zahtjeve sve dinamičnijeg tržišnog okruženja. ADIVA je siguran put do povjerenja pacijenata i njihove lojalnosti, osobito u vrijeme sve izraženije konkurencije među ljekarnama i visokih očekivanja pacijenata kad je riječ o ljekarničkim uslugama. Ovaj program PHOENIX Farmacije uspješno objedinjuje stručno usavršavanje ljekarnika i marketinšku podršku.

 

U okviru ADIVA programa, različitim marketinškim aktivnostima ADIVA ljekarne osiguravaju dodatnu vrijednost za pacijente te na taj način potiču njihovu vjernost. Kako bi liječenje lijekovima, a posebno bezreceptnim lijekovima, bilo sigurno i učinkovito, ADIVA ljekarnici nastoje educirati javnost o odgovornom samoliječenju koje je isključivo moguće uz adekvatan savjet ljekarnika.Savjetodavne sezonske kampanje, kao i promotivne aktivnosti, samo su neke od marketinških usluga kojima partneri iz farmaceutske industrije osiguravaju prisustvo u ljekarni te na taj način ostvaruju brži doseg do krajnjih korisnika. U proteklih sedam godina provedeno je gotovo 60 savjetodavnih kampanja za pacijente.

Suradnja PHOENIX Farmacije s partnerima iz farmaceutske industrije na programu ADIVA iznimno je uspješna od samog početka i jedan je od važnih preduvjeta za njegovo održavanje i razvoj.

Više o ADIVA programu potražite na www.adiva.hr

PHOENIX PHARMACY PARTNERSHIP

PHOENIX Pharmacy Partnership vodeća je europska mreža partnerskih ljekarni. Približno 9000 nezavisnih ljekarni diljem Europe članice su partnerskih programa suradnje PHOENIX Grupe. Jaka prepoznatljivost brendova utječe na povećanje lojalnosti njihovih pacijenata. Poslovni alati za svakodnevni rad pomažu članicama mreže da povećaju svoju razinu usluge i poslovni uspjeh. Europska mreža PHOENIX Pharmacy Partnership posjeduje iskustvo, znanje i podatke iz farmaceutske industrije koji olakšavaju ciljanu i ucinkovitu tržišnu komunikaciju.ADIVA ljekarne su dio europske mreže PHOENIX Pharmacy Partnership te uživaju brojne pogodnosti:

-podršku u svakodnevnom upravljanju poslovanjem
-više vremena za svoje pacijente
-pomoć pri unapređenju prodaje u ljekarni
-marketinšku podršku te praktično znanje i iskustvo
-veću učinkovitost
-brend u koji se mogu pouzdati
-razlikovanje od konkurencije.
Za više informacija o europskoj mreži Phoenix Pharmacy Partnership posjetite stranicu www.phoenix-pharmacy-partnership.euVaš kontakt:


                                                       

Vesna Babić, dipl. polit.     
ADIVA Brand Manager

Tel.: +385 1 3650 100
E-mail: v.babic@phoenix-farmacija.hr

JESTE LI ZNALI?Da je u ADIVA program uključeno 150 ljekarni diljem Hrvatske.U ADIVA programu vjernosti "Vjerni zdravlju" trenutačno sudjeluje više od 103.000 pacijenata.


Zadovoljne korisnike programa vjernosti ADIVA ljekarnici su nagradili s više od 24.000 poklon-proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.