ADIVA za uspješnu i suvremenu ljekarnu

ADIVA je jedinstveni marketinško-poslovni koncept namijenjen ljekarnama koji je PHOENIX Farmacija pokrenula 2010. godine

Od samog početka, ADIVA programom promovira se ljekarnička skrb, osnažuje uloga ljekarnika u preventivnom djelovanju na zdravlje građana te se istodobno jača povjerenje pacijenata prema ljekarnicima.

Cilj ADIVA programa jest pobuditi svijest građana o tome da su ljekarnici najpristupačniji zdravstveni djelatnici i potaknuti ih da se ne ustručavaju zatražiti stručni savjet o ispravnoj primjeni lijekova, sprečavanju razvoja bolesti i očuvanju zdravlja.ADIVA ljekarnici polaze tečajeve stručnog usavršavanja koji im omogućuju stjecanje najnovijih stručnih saznanja o raznim tegobama i bolestima te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga i kvalitetnijeg savjetovanja pacijenata. S ciljem veće sigurnosti pacijenata te jačanja uloge i važnosti ljekarnika u preventivnom djelovanju na očuvanje zdravlja građana, ADIVA ljekarne provode savjetodavne programe za pacijente.Uz dodatno savjetovanje, pacijentima u ADIVA ljekarnama osiguravamo tiskani edukativni materijal u obliku informativnih letaka pozicioniranih u promotivnom stalku ADIVA zdravstvenog kutka. Edukativni materijal napisan je jednostavno i razumljivo te potiče pacijenta da zatraži dodatni savjet ADIVA ljekarnika. Osim edukativnog materijala, pacijentima je dostupan i vrlo popularan ADIVA Plus časopis. Svojom nakladom od 25.000 primjeraka ADIVA Plus je vodeći časopis među zdravstvenim dvotjednicima u Hrvatskoj.

Tijekom 2015. godine u sklopu ADIVA programa istaknula se nova usluga koja donosi dodatnu vrijednost ljekarnama i njihovim pacijentima, a to je ADIVA program vjernosti „Vjerni zdravlju“. Program vjernosti „Vjerni zdravlju“ zapravo predstavlja samo korak dalje u procesu građenja povjerenja na kojem ADIVA ljekarnici već godinama rade – pouzdanost, stručnost i ljubaznost zasigurno predstavljaju osnovne razloge zbog kojih se pacijenti stalno vraćaju u ADIVA ljekarne. Partneri ADIVA programa vjernosti renomirane su farmaceutske tvrtke i pružatelji zdravstvenih usluga koji u sklopu programa nagrađuju pacijente proizvodima i popustima na svoje usluge u zamjenu za sakupljene bodove pri kupnji u ADIVA ljekarnama.

Više o ADIVA programu potražite na www.adiva.hr

Vaš kontakt:

                                     

Vesna Babić, dipl. polit.                                       
ADIVA Brand Manager  
                                      
Tel.: +385 1 3650 100                                          
E-mail: v.babic@phoenix-farmacija.hr             

JESTE LI ZNALI?ADIVA programu u 2017. godini priključilo se 150 ljekarni diljem Hrvatske.


U ADIVA programu vjernosti "Vjerni zdravlju" trenutačno sudjeluje više od 103.000 pacijenata.


Zadovoljne korisnike programa vjernosti ADIVA ljekarnici su nagradili s više od 24.000 poklon-proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.