Bolnički program

Pažljivo osluškujući potrebe kupaca, PHOENIX Farmacija d.o.o. svakodnevno proširuje svoj asortiman kako bi, na obostrano zadovoljstvo, mogla ispuniti redovne i posebne zahtjeve ljekarni, bolnica i kliničkih bolničkih centara, domova zdravlja, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova.


Ključ uspješnog upravljanja nabavnim procesima je stalno praćenje potreba kupaca i izbor najkvalitetnijih proizvoda provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Najvažniji i najveći dio posla je nabava lijekova, a u tom segmentu surađujemo sa svim dobavljačima lijekova prisutnim na hrvatskom tržištu. Osim lijekova, u ponudi PHOENIX Farmacije nalaze se i medicinski proizvodi, dijetetika i kozmetika, a u kontaktu s dosadašnjim, kao i novim dobavljačima asortiman se svakodnevno proširuje. Odjel nabave PHOENIX Farmacije surađuje s više od 300 proizvođača i njihovih zastupnika u Republici Hrvatskoj. Osim distribucije proizvoda, odjel nabave našim partnerima pomaže u kreiranju i provođenju prodajnih akcija, prepoznaje potrebe partnera te nudi posebno skrojene dodatne usluge u svrhu poboljšanja poslovanja i uspjeha partnera.
Osim toga uz odjel nabave, istaknuli bismo i odjel telefonske prodaje odnosno call centar PHOENIX Farmacije. Call centar čine 24 stručna djelatnika koji kupcima stoje na raspolaganju za narudžbe potrebnih artikala te sva pitanja, savjete i pomoć vezanu uz asortiman kojeg PHOENIX Farmacija za njih može osigurati. Stručno i ljubazno osoblje u telefonskoj prodaji dnevno obradi 1.500 narudžbi, od čega čak 70% pristiže elektroničkim putem.

Kvalitetu usluge PHOENIX Farmacije prepoznalo je više od 1.900 kupaca diljem Hrvatske, s kojima smo izgradili bliske i kvalitetne odnose i čije nam je povjerenje uvijek na prvom mjestu.

 

Vaši kontakti:Mario Jurković, mag. oec.
Direktor bolničke prodaje

Tel: +385 1 3650 415
E-mail: m.jurkovic@phoenix-farmacija.hr


 


Antoneta Perić, mag. pharm., univ. spec. oec.
Direktorica nabave

Tel.: +385 1 3652 426
E-mail: a.peric@phoenix-farmacija.hr

JESTE LI ZNALI?PHOENIX Farmacija na domaćem tržištu vrši nabavu robe u suradnji s više od 300 proizvođača i njihovih zastupnika u Hrvatskoj te svakodnevno proširuje svoj asortiman.


Stručno i ljubazno osoblje u telefonskoj prodaji stoji na raspolaganju kupcima te dnevno obradi 1.500 narudžbi, od čega čak 70% pristiže elektroničkim putem.

PHOENIX Grupa opskrbljuje medicinske ustanove u 27 europskih država, a tržišni je lider u 10 zemalja.