Category Management Plus

PHOENIX Farmacija prva je pokrenula Category Management Plus uslugu u hrvatskoj farmaceutskoj industriji i već pet godina ovim suvremenim poslovnim alatom pruža partnerima iz farmaceutske industrije mogućnost pozicioniranja bezreceptnih proizvoda iz ljekarničkog asortimana na policama ljekarni

Category Management Plus je usluga koja omogućuje zakup prostora na policama odabranih ljekarni koje se nalaze na cijelom teritoriju Republike Hrvatske i na taj način osigurava bolju vidljivost proizvoda naših partnera iz farmaceutske industrije. Odlična suradljivost ljekarnika osigurava uočljivost i optimalnu zalihu proizvoda na najatraktivnijim pozicijama, kao i preciznu analizu prodajnih rezultata.Osim Category Management Plus usluge, PHOENIX Farmacija u mogućnosti je ponuditi i ostale usluge koje osiguravaju bolju uočljivost brendova naših partnera. Stoga je razvijena usluga savjetovanja u planiranju i organizaciji cjelokupnog bezreceptnog asortimana za optimalnu iskoristivost potencijala i upravljanje prodajnim dijelom ljekarne, tzv. Space Management. Također, u mogućnosti smo partnerima iz farmaceutske industrije ponuditi uslugu oglašavanja u izlozima odabranih ADIVA ljekarni. Promotivni prostor u izlogu ljekarne omogućuje da se pacijenti informiraju o proizvodima i izvan ljekarne. No, i za vrijeme boravka u ljekarni nužno je pacijente podsjetiti o namjeni i o pozitivnim učincima određenog proizvoda kako bi zatražili dodatni savjet ljekarnika.

Vaš kontakt:


Damir Grbeša, dipl. oec.
Category Manager

Tel.: +385 1 3650 177
E-mail: d.grbesa@phoenix-farmacija.hr

JESTE LI ZNALI?PHOENIX Farmacija dogovara i povrat lijekova, laboratorijskih kitova i opreme iz studijskih centara te, ako je potrebno, organizira uništenje lijekova i laboratorijskih kitova.


Prateći svjetske trendove, PHOENIX Farmacija nudi klijentima inovativnu uslugu iznajmljivanja stručnih suradnika radi promocije njihovih proizvoda u ljekarnama.


U sklopu usluge Rent a Rep PHOENIX Farmacija klijentima nudi najam jednog prodajnog tima razvijenog isključivo za klijenta.