Karijere

PHOENIX Farmacija stvara uvjete za ugodan rad i razvoj

Stavljajući u fokus djelatnika kao najvažnijijeg i najvrednijeg dijela svog poslovnog procesa tvrtka stvara uvjete za ugodne međuljudske odnose, kvalitetan rad i razvoj.

U profesionalizmu naših djelatnika odražavaju se poštovanje, pouzdanost, proaktivnost, znanje, produktivnost, entuzijazam, lojalnost i efikasnost. Otvoreni smo za nove ideje, kreaciju i za sve što nas čini kvalitetnim, etičnim ljudima. Na takav način stvaramo vrijednost svojoj tvrtci, ali omogućujemo i svoj osobni napredak.

Dio smo velike europske grupacije u kojoj je skupljena velika količina znanja i iskustva kolega iz zemlja članica Grupe. Naši djelatnici imaju pristup i veliku lepezu mogućnosti sudjelovanja u razmjeni tog znanja. PHOENIX Grupa potiče međusobnu komunikaciju kroz europske projekte, sastanke, posjete i PHOENIX management akademiju.

S druge strane potiče se prilagođavanje poslovanja u skladu s lokalnim prilikama. Velika je vrijednost biti u mogućnosti učiti od drugih i biti u mogućnosti fleksibilno djelovati temeljem baze znanja koja leži diljem Europe. U filozofiji korporacije istaknuta je važnost djelatnika koji predstavljaju temelj ostvarenja izvanrednih rezultata.

Koje su naše vrijednosti?


POUZDANOST

Pozdani smo jer ispunjavamo obećanja i poštujemo dogovore. Kontinuirano razvijamo svoje djelatnike, a zahvaljujući tome razvijamo i svoje usluge prema kupcima. Kompetentan smo poslovni partner po pitanju zdravstvenih usluga. Razvijamo se i istodobno ostajemo vjerni sebi.

PROAKTIVNOST

Mi imamo jasno postavljene ciljeve, odluke donosimo brzo i efikasno. Osluškujemo svoje kupce i ritam tržišta i zbog toga ispunjavamo očekivanja. Spremni smo na promjene i kreiramo ih.


POŠTOVANJE

Poštujemo zakonske promjene i standarde, ponašamo se etički korektno i pošteno prema poslovnim partnerima, konkurenciji i svojim zaposlenicima. U našoj grupaciji primjenjuju se Smjernice ponašanja (Code of Conduct) kao i Smjernice antikorupcijske politike.

Ukoliko i vi želite postati dio tima PHOENIX Farmacije svoj životopis, s priloženom fotografijom, možete poslati na posao@phoenix-farmacija.hr

 

O iskustvu rada u PHOENIX Farmaciji govore naše kolegice

Monika Bosnar

 

Kao glavne prednosti rada u PHOENIX Farmaciji istaknula bih mogućnost profesionalnog usavršavanja kroz razne edukacije, dinamično radno okruženje, te kvalitetan timski rad. Smatram da su najveća vrijednost PHOENIX Farmacije zaposlenici koji svojom kolegijalnošću, susretljivošću i profesionalizmom čine ugodno radno okruženje, koje ujedno potiče i na osobni razvoj.
Radim sa osjećajem da sam dio kompanije koja zna prepoznati trud i želju za radom, pruža šansu i ulaže u ljude koji su spremni posvetiti joj se.

Maja JurčevićPHOENIX Farmacija je tvrtka u kojoj je boravak i rad vrlo ugodan, a poslovna klima poticajna za razvoj i usavršavanje. Glavne odlike marketing tima u kojem radim su dinamičnost, otvorenost za nove ideje, kreaciju, stalno unapređenje tekućih aktivnosti te ustrajnost i predanost ostvarivanju zadanih ciljeva. Ono što izuzetno cijenim je topla i iskrena komunikacija. Kad sam došla u PHOENIX primijetila sam da se svi djelatnici međusobno ophode jedni prema drugima s potpunim poštovanjem, a vrijednosti i zalaganje svakog zaposlenika se bezrezervno prihvaćaju i cijene.

JESTE LI ZNALI?PHOENIX Grupa ima 36.300 zaposlenika.


PHOENIX Grupa surađuje s više od 200 farmaceutskih proizvođača.

PHOENIX Grupa opskrbljuje medicinske ustanove u 27 europskih država, a tržišni je lider u 10 zemalja.