Kliničke studije

Više od desetljeća, u skladu s načelima GMP, GDP i GCP, PHOENIX Farmacija pruža logističku podršku u provođenju kliničkih ispitivanja u Republici Hrvatskoj

Usluga uključuje ishođenje uvoznih dozvola za lijekove, laboratorijske kitove i ostalu opremu potrebnu za klinička ispitivanja.

• Pružamo usluge uvoza, skladištenja u temperaturno prilagođenim prostorima, carinjenje i distribuciju do medicinskih centara koji sudjeluju u kliničkim ispitivanjima.

• Pružamo usluge opremanja lijekova, u skladu s Dobrom proizvođačkom praksom, dogovaramo povrat lijekova, laboratorijskih kitova i opreme iz studijskih centara te, ako je potrebno, s ovlaštenim partnerom organiziramo uništavanje lijekova i laboratorijskih kitova.

Suvremeno opremljeno skladište, komunikacijski i informatički sustavi i vlastiti vozni park osiguravaju odlične uvjete skladištenja i promptne isporuke.

Trebate li informacije ili savjet u vezi s kliničkim ispitivanjima, s povjerenjem se obratite PHOENIX Farmaciji.

Naši partneri:


Vaš kontakt:

Darija Puljević
Referent interventnog uvoza

Tel.: +385 1 6370 412
E-mail: d.puljevic@phoenix-farmacija.hr

JESTE LI ZNALI?Više od desetljeća, PHOENIX Farmacija pruža logističku podršku u provođenju kliničkih ispitivanja u Republici Hrvatskoj. Usluga uključuje i ishođenje uvoznih dozvola za lijekove.


Podrška u provođenju kliničkih ispitivanja uključuje i uslugu uvoza, skladištenja u temperaturno prilagođenim prostorima, carinjenje i distribuciju do medicinskih centara.


PHOENIX Farmacija dogovara i povrat lijekova, laboratorijskih kitova i opreme iz studijskih centara te, ukoliko je potrebno, organizira uništenje lijekova i laboratorijskih kitova sa ovlaštenim partnerom.