PHOENIX All-in-One

Izvrsnost i sveobuhvatna podrška uspjehu partnera

Vizija PHOENIX Grupe, vodeće veledrogerije u Europi, jest postati najbolji integrirani pružatelj zdravstvenih usluga u svim zemljama u kojima posluje. Pod nazivom All-in-One, PHOENIX Grupa pokrenula je koncept koji farmaceutske proizvođače približava njihovim krajnjim korisnicima.Upravo jedinstvena integracija različitih usluga u kombinaciji s velikom pokrivenošću europskog tržišta omogućuje partnerima, farmaceutskim proizvođačima, jedinstven i unificiran pristup svim lokalnim tržištima na kojima PHOENIX Grupa posluje.

Sa svojih osam ciljanih područja usluga, od paneuropske prednosti u partnerstvu s proizvođačima, logistike, poslovno-analitičkih podataka (BI), dodatnih ljekarničkih usluga do optimiranja lanca opskrbe, podrške prodaji, logistike za kliničke studije i usluge za posebne lijekove, koncept All-in-One pruža spektar integriranih usluga dosad bez presedana na hrvatskom i europskom farmaceutskom tržištu.All-in-One proizvođačima omogućuje da se usmjere na svoj razvoj i proizvodnju dok im PHOENIX Grupa olakšava rast poslovanja. Koncept je postavljen i izrađen na način koji u potpunosti zadovoljava interese farmaceutskih proizvođača. Tradicionalno, put od proizvodnje do isporuke krajnjem korisniku je dug i sastoji se od mnogo koraka. All-in-One sažima ga u jedan jednostavan korak, olakšavajući proces te omogućujući proizvođačima da se usredotoče na svoju specijalnost: razvoj i proizvodnju svjetski renomiranih proizvoda. PHOENIX Grupa, pak, preuzima brigu o cjelokupnom procesu koji se odvija između proizvođača i pacijenata.

PHOENIX All-in-One prednosti:

• tržišna ekspertiza s iskustvom prisutnosti u 26 europskih država, od kojih je u 10 na vodećoj poziciji
• optimizirani opskrbni lanac i osigurana usklađenost s lokalnom regulativom
• poboljšana logistička učinkovitost kreirana prema specifičnim zahtjevima
• bolja suradljivost pacijenata koju kroz dodatne ljekarničke usluge provodi 13.000 zaposlenika u više od 1.500 ljekarni u vlasništvu PHOENIX Grupe
• niži troškovi s ciljem unapređenja dostupnosti proizvoda eliminacijom nepotrebnih izdataka
• pristup ciljanim skupinama od gotovo 72.000 ljekarni te bolnicama, liječnicima i pacijentima na europskom tržištu
• jedinstven uvid u potrebe pacijenata kroz gotovo 115 milijuna kontakata s pacijentima svake godine.

Želite li učvrstiti svoju lokalnu tržišnu poziciju? Planirate li proširenje na novu regiju ili ste u potrazi za jakim partnerom za distribuciju na europskom tržištu? Koji god bili vaši ciljevi, možete biti sigurni da će naša rješenja u skladu s vašim potrebama podržati vaš plan razvoja poslovanja. PHOENIX All-in-One pruža puni spektar distribucije i komplementarnih usluga, ujedinjujući detaljno znanje o tržištu s poznavanjem potreba vaših pacijenata, i omogućuje vam da se sigurnije osjećate na novim, željenim tržištima. Otkrijte svoje mogućnosti.

  
            
Više u konceptu All-In-One na stranici www.phoenix-all-in-one.eu


U okviru usluge All-in-One PHOENIX Farmacija u mogućnosti je ponuditi sljedeće usluge:

- usluge ADIVA programa
- Category Management Plus uslugu
- usluge zastupstva i ekskluzivne distribucije
- Rent-a-Rep uslugu
- konsignacijske usluge
- usluge telemarketinga
- usluge edukacije ljekarnika putem webinara
- usluge provođenja kliničkih istraživanja
- logističke usluge

Vaši kontakti:

Hrvoje Barlović, mag. pharm.
Marketing Manager

E-mail: h.barlovic@phoenix-farmacija.hr

 Dario Mitrić, mag. pharm.
Business development manager/Pharma service manager

Tel: +385 1 3650 106
E-mail: d.mitric@phoenix-farmacija.hr

JESTE LI ZNALI?PHOENIX Grupa potiče međusobnu komunikaciju kroz europske projekte, sastanke, posjete i PHOENIX management akademiju pa zaposlenici PHOENIX Farmacije imaju pristup velikoj bazi znanja.


PHOENIX Grupa surađuje s više od 200 farmaceutskih proizvođača.


PHOENIX Grupa opskrbljuje ljekarne i medicinske ustanove u 26 europskih država, a tržišni je lider u 10 zemalja.