Standardi poslovanja

PHOENIX Farmacija kao članica PHOENIX Grupe kreira i poštuje najviše standarde poslovanja te održava pozitivan ugled koji je rezultat dugogodišnjeg rada svih djelatnika i temelj uspjeha kompanije

Stoga su osoban stav svakog djelatnika koji se izražava kroz njegov svakodnevni rad i način upravljanja poduzećem od vrlo velikog značaja. PHOENIX Farmacija poštuje važeće zakone i uvažava načela slobode vlastitog mišljenja, prava na informacije, neovisnosti medija i zaštite osobnosti.

Sukladno tome, razvijeni su standardi poslovanja kojih su se dužni pridržavati svi zaposlenici, a u kojima su utvrđeni standardi ponašanja.

Trenutno važeći standardi poslovanja PHOENIX Farmacije su:

Pravilnik o ponašanju
Pravilnik o sprječavanju korupcije
Pravilnik o usklađenosti tržišnog natjecanja

Načela usklađenosti
• Pravilnik o sprječavanju pranja novca
• Pravilnik o usklađenosti sankcija

Svi zaposleni redovno se educiraju o navedenim standardima kroz pravilnike koji su dostupni na postavljenim poveznicama i ponosimo se time da možemo biti pouzdan partner svim našim klijentima.


Svako nepoštivanje bilo kojeg od navedenih pravilnika biti će sankcionirano od strane PHOENIX Farmacije. U slučaju da smatrate kako je bilo koji od standarda poslovanja prekršen ili imate pitanja vezana uz ovu temu, budite slobodni javiti se osobi odgovornoj za standarde poslovanja na email s.cesljas@phoenix-farmacija.hr

JESTE LI ZNALI?PHOENIX Grupa ima 36.300 zaposlenika.


PHOENIX Grupa surađuje s više od 200 farmaceutskih proizvođača.

PHOENIX Grupa opskrbljuje medicinske ustanove u 27 europskih država, a tržišni je lider u 10 zemalja.