Što kažu naši kolege?

O iskustvu rada u PHOENIX Farmaciji govore naše kolegice

Monika Bosnar

 

Kao glavne prednosti rada u PHOENIX Farmaciji istaknula bih mogućnost profesionalnog usavršavanja kroz razne edukacije, dinamično radno okruženje, te kvalitetan timski rad. Smatram da su najveća vrijednost PHOENIX Farmacije zaposlenici koji svojom kolegijalnošću, susretljivošću i profesionalizmom čine ugodno radno okruženje, koje ujedno potiče i na osobni razvoj.
Radim sa osjećajem da sam dio kompanije koja zna prepoznati trud i želju za radom, pruža šansu i ulaže u ljude koji su spremni posvetiti joj se.

Maja JurčevićPHOENIX Farmacija je tvrtka u kojoj je boravak i rad vrlo ugodan, a poslovna klima poticajna za razvoj i usavršavanje. Glavne odlike marketing tima u kojem radim su dinamičnost, otvorenost za nove ideje, kreaciju, stalno unapređenje tekućih aktivnosti te ustrajnost i predanost ostvarivanju zadanih ciljeva. Ono što izuzetno cijenim je topla i iskrena komunikacija. Kad sam došla u PHOENIX primijetila sam da se svi djelatnici međusobno ophode jedni prema drugima s potpunim poštovanjem, a vrijednosti i zalaganje svakog zaposlenika se bezrezervno prihvaćaju i cijene.

JESTE LI ZNALI?PHOENIX Grupa ima 29.745 zaposlenika.


PHOENIX Grupa surađuje s više od 200 farmaceutskih proizvođača.


PHOENIX Grupa opskrbljuje ljekarne i medicinske ustanove u 26 europskih država, a tržišni je lider u 10 zemalja.