Zašto raditi u PHOENIX Farmaciji?

PHOENIX Farmacija stvara uvjete za ugodan rad i razvoj

Stavljajući u fokus djelatnika kao najvažnijijeg i najvrednijeg dijela svog poslovnog procesa tvrtka stvara uvjete za ugodne međuljudske odnose, kvalitetan rad i razvoj.

U profesionalizmu naših djelatnika odražavaju se poštovanje, pouzdanost, proaktivnost, znanje, produktivnost, entuzijazam, lojalnost i efikasnost. Otvoreni smo za nove ideje, kreaciju i za sve što nas čini kvalitetnim, etičnim ljudima. Na takav način stvaramo vrijednost svojoj tvrtci, ali omogućujemo i svoj osobni napredak.

Dio smo velike europske grupacije u kojoj je skupljena velika količina znanja i iskustva kolega iz zemlja članica Grupe. Naši djelatnici imaju pristup i veliku lepezu mogućnosti sudjelovanja u razmjeni tog znanja. PHOENIX Grupa potiče međusobnu komunikaciju kroz europske projekte, sastanke, posjete i PHOENIX management akademiju.

S druge strane potiče se prilagođavanje poslovanja u skladu s lokalnim prilikama. Velika je vrijednost biti u mogućnosti učiti od drugih i biti u mogućnosti fleksibilno djelovati temeljem baze znanja koja leži diljem Europe. U filozofiji korporacije istaknuta je važnost djelatnika koji predstavljaju temelj ostvarenja izvanrednih rezultata.

Koje su naše vrijednosti?


POUZDANOST
Pozdani smo jer ispunjavamo obećanja i poštujemo dogovore. Kontinuirano razvijamo svoje djelatnike, a zahvaljujući tome razvijamo i svoje usluge prema kupcima. Kompetentan smo poslovni partner po pitanju zdravstvenih usluga. Razvijamo se i istodobno ostajemo vjerni sebi.

PROAKTIVNOST
Mi imamo jasno postavljene ciljeve, odluke donosimo brzo i efikasno. Osluškujemo svoje kupce i ritam tržišta i zbog toga ispunjavamo očekivanja. Spremni smo na promjene i kreiramo ih.

POŠTOVANJE
Poštujemo zakonske promjene i standarde, ponašamo se etički korektno i pošteno prema poslovnim partnerima, konkurenciji i svojim zaposlenicima. U našoj grupaciji primjenjuju se Smjernice ponašanja (Code of Conduct) kao i Smjernice antikorupcijske politike.

Ukoliko i vi želite postati dio tima PHOENIX Farmacije svoj životopis, s priloženom fotografijom, možete poslati na posao@phoenix-farmacija.hr


JESTE LI ZNALI?PHOENIX Grupa potiče međusobnu komunikaciju kroz europske projekte, sastanke, posjete i PHOENIX management akademiju pa zaposlenici PHOENIX Farmacije imaju pristup velikoj bazi znanja.


Potičemo individualne sposobnosti, potencijale i motivaciju svojih zaposlenika, što nam omogućuje da kontinuirano poboljšavamo usluge koje pružamo svojim partnerima.


PHOENIX Grupa opskrbljuje ljekarne i medicinske ustanove u 26 europskih država, a tržišni je lider u 10 zemalja.