1. Home
  2. /
  3. Logistika

Brzina, točnost i pouzdanost

Brza i točna obrada narudžbi kupaca – za manje od 30 minuta – uz učestalu i pouzdanu dostavu glavne su odlike logistike u PHOENIX Farmaciji

PHOENIX Farmacija d.o.o. u sklopu pet distribucijskih centara raspolaže s više od 12.000 m2 skladišnog prostora koji u potpunosti zadovoljava najviše standarde dobre distribucijske prakse.

Ključ učinkovite logistike naših je 160 stručno osposobljenih i vrlo motiviranih zaposlenika odjela Skladišta i dostave koji našim kupcima isporuče 57 milijuna proizvoda kroz komisioniranje 8,5 milijuna stavaka unutar jedne poslovne godine.

Optimiranjem poslovnih procesa po principima Lean managementa u skladištu je osigurano komisioniranje pristiglih narudžbi kupaca unutar 30 minuta.

Optimalna regionalna pokrivenost uz vozni park s više od 60 dostavnih vozila osigurava našim kupcima vrhunsku dostavu. Dostava je organizirana putem 172 dostavne linije kojima je obuhvaćeno više od 2.500 mjesta isporuke diljem Hrvatske, s više isporuka dnevno u većim gradovima.

Ponosni smo na napredna tehnička rješenja i opremu koju koristimo, no logistiku učinkovitom čine stručno osposobljeni i visokomotivirani zaposlenici. Velika se pažnja posvećuje njihovoj edukaciji pa zaposlenici prolaze standardizirani edukacijski program koji obuhvaća poznavanje internih procedura i pravilnika usklađenih s GDP i GMP normama. Osim stručnog dijela, zaposlenici različitim oblicima edukacije unapređuju svoja znanja i vještine u području komunikacije, timskog rada, situacijskog vodstva, upravljanja stresom itd. U odjelu Logistike djeluje i tim internih edukatora koji su, posebnim programom pod vodstvom vanjskih stručnjaka, osposobljeni za provođenje različitih oblika edukacije.

Kako nam je zadovoljstvo kupaca na prvome mjestu, razvili smo poseban program praćenja svih važnih odlika naših vozača/dostavljača, poput uniformiranosti, profesionalnosti u odnosu s kupcima i u reagiranju na reklamacije. Najuspješniji vozači na razini tromjesečja poslovne godine stječu pravo na stimulativne nagrade i dodatne oblike edukacije.

Vaš kontakt:


Marko Talan

Voditelj logistike područja ZagrebTel.: +385 1 3650 167
E-mail: m.talan@phoenix-farmacija.hr