Logistika

Brzina, točnost i pouzdanost

Glavne odlike logistike PHOENIX Farmacije su brzina i točnost uz učestalu i pouzdanu dostavu.

NAŠA ORGANIZACIJA

Logistička izvrsnost

Brza i točna obrada narudžbi kupaca – za manje od 30 minuta – uz učestalu i pouzdanu dostavu glavne su odlike logistike u PHOENIX Farmaciji.

PHOENIX Farmacija d.o.o. u sklopu pet distribucijskih centara raspolaže s više od 13.500 m2 skladišnog prostora koji zadovoljava najviše standarde dobre distribucijske prakse.

Ključ učinkovite logistike naših je 175 stručno osposobljenih i vrlo motiviranih zaposlenika odjela Skladišta i dostave koji našim kupcima isporuče 55 milijuna proizvoda unutar jedne poslovne godine.

NAŠA ORGANIZACIJA

Dostava

Optimalna regionalna pokrivenost uz vozni park s više od 90 dostavnih vozila osigurava našim kupcima vrhunsku dostavu.

Dostava je organizirana putem mnogobrojnih dostavnih linija kojima je obuhvaćeno više od 2.500 mjesta isporuke diljem Hrvatske, s više isporuka dnevno u većim gradovima. Dnevno se dostava vrši na 1.120 mjesta.

NAŠA ORGANIZACIJA

Uspjeh zaposlenika

Kako nam je zadovoljstvo kupaca na prvome mjestu, razvili smo poseban program praćenja svih važnih odlika naših vozača/dostavljača, poput uniformiranosti, profesionalnosti u odnosu s kupcima i u reagiranju na reklamacije.

Najuspješniji vozači na razini tromjesečja poslovne godine stječu pravo na stimulativne nagrade i dodatne oblike edukacije.

Ponosni smo na napredna tehnička rješenja i opremu koju koristimo, no logistiku učinkovitom čine stručno osposobljeni i visokomotivirani zaposlenici. Velika se pažnja posvećuje njihovoj edukaciji pa zaposlenici prolaze standardizirani edukacijski program koji obuhvaća poznavanje internih procedura i pravilnika usklađenih s GDP i GMP normama. Osim stručnog dijela, zaposlenici različitim oblicima edukacije unapređuju svoja znanja i vještine u području komunikacije, timskog rada, situacijskog vodstva, upravljanja stresom itd. U odjelu Logistike djeluje i tim internih edukatora koji su, posebnim programom pod vodstvom vanjskih stručnjaka, osposobljeni za provođenje različitih oblika edukacije. Optimiranjem poslovnih procesa po principima Lean managementa u skladištu je osigurano komisioniranje pristiglih narudžbi kupaca unutar 30 minuta.

Vaš kontakt

placeholder

Marko Talan

Voditelj logistike područja Zagreb

Jeste li znali?

icon

više od 2.500 mjesta isporuke diljem Hrvatske, s više isporuka dnevno u većim gradovima.

icon

96 dostavnih vozila osigurava našim kupcima vrhunsku dostavu.

icon

Vozila PHOENIX Farmacije na godinu prijeđu 4 000 000 kilometara diljem Hrvatske.

icon

Više od 6.000 prepoznatljivih zelenih kutija dnevno isporučuje se kupcima diljem Hrvatske.