Poslovni centri

PHOENIX Farmacija posluje na pet lokacija: u Zagrebu, gdje je ujedno i sjedište tvrtke, u Velikoj Gorici, Osijeku, Rijeci i Solinu

contact img

Zagreb

Poslovni centar Zagreb najveći je poslovni centar i sjedište je PHOENIX Farmacije u kojem je zaposleno 177 djelatnika. Stručno i ljubazno osoblje u telefonskoj prodaji stoji na raspolaganju kupcima te dnevno obradi 1.500 narudžbi, od čega čak 70% pristiže elektroničkim putem. Centralno skladište u Zagrebu prostire se na 5.200 m2 i potpuno je preuređeno i modernizirano 2004. godine. Iz skladišta Zagreb se, osim kupaca, svakodnevno opskrbljuju i regionalni distribucijski centri.

PHOENIX Farmacija d.o.o

Ozaljska 95, 10 000 Zagreb, Hrvatska

contact img

Osijek

Poslovni centar Osijek raspolaže sa 1.700 m2 skladišnog prostora moderniziranog 2005. godine. Dnevno se obrađuje više od 350 narudžbi kupaca i proizvodi se distribuiraju putem 19 dostavnih linija. Dostava kupcima na području Osijeka i šire okolice obavlja se više puta dnevno. U poslovnom centru Osijek trenutačno rade 24 zaposlenika.

PHOENIX Farmacija d.o.o

Vinkovačka 61a, 31 000 Osijek, Hrvatska

contact img

Solin

Poslovni centar Solin drugi je najveći poslovni centar PHOENIX Farmacije. Suvremeno opremljenih 2.000 m2 skladišnog prostora omogućava iznimno brzu obradu narudžbi kupaca. Poslovni centar Solin uslužuje kupce na području od Paga do Dubrovnika putem 45 dostavnih linija. Dostava kupcima na području Splita i šire okolice obavlja se više puta dnevno. U poslovnom centru Solin zaposleno je 40 djelatnika.

PHOENIX Farmacija d.o.o

Don Frane Bulića 201, 21 210 Solin

contact img

Rijeka

Distribucijski centar Rijeka raspolaže sa 850 m2 skladišnog prostora. Centar može osigurati dostavu kupcima s područja Rijeke i bliže okolice više puta dnevno, a kupcima s područja Istre, Kvarnera, Gorskog kotara i Like dostava narudžbi vrši se nekoliko puta tjedno. Dostava se vrši putem 30 dostavnih linija. U poslovnom centru PHOENIX Farmacije u Rijeci zaposleno je 20 djelatnika.

PHOENIX Farmacija d.o.o

Jušići 47d, 51 213 Jurdani, Matulji

contact img

Velika Gorica

Velika Gorica sjedište je konsignacijskog skladišta PHOENIX Farmacije. O konsignacijama, uvozu i kliničkim studijama brine se 20 zaposlenika. PC Velika Gorica raspolaže sa 4.947 m2 skladišnog prostora i konsignacijskog skladišta koje je u potpunosti opremljeno u skladu s najvišim standardima. Poslovanje konsignacijskog skladišta redovito kontroliraju naši partneri, u sklopu čijih nadzora dobivamo najviše ocjene. Mjerenje zadovoljstva kupaca i upravljanje logističkim performansama osiguravaju nam stalno širenje suradnje s novim partnerima.

PHOENIX Farmacija d.o.o

Zelena aleja 45, 10 410 Velika Gorica

Jeste li znali?

icon

U poslovnom centru Zagreb narudžbe kupaca se distribuiraju putem 78 dostavnih linija.

icon

Poslovni centar Solin drugi je najveći poslovni centar PHOENIX Farmacije, s 2.000 m2 skladišnog prostora, a uslužuje kupce od Paga do Dubrovnika putem 45 dostavnih linija.

icon

U poslovnom centru Osijek u 1.700 m2 skladišnog prostora dnevno se obrađuje više od 350 narudžbi koje se distribuiraju putem 19 dostavnih linija.