Karijere

PHOENIX Farmacija stvara uvjete za ugodan rad i razvoj.

Svaki dan naši zaposlenici doprinose u osiguravanju dostave lijekova diljem Hrvatske i cijele Europe. Ne samo u vrijeme krize, nego i prije i nakon. U svakom trenutku naši zaposlenici žive solidarnost i kolegijalnost te dokazuju da se dostava lijekova može osloniti na timsku motivaciju i predanost poslu koji radimo. Bez obzira radimo li iz ureda, od kuće ili iz poslovnog centra, mi dajemo sve od sebe svaki dan!   Postanite dio tima koji je siguran i stabilan i pridružite se kolegama koji će uskočiti uvijek kada je najpotrebnije!
img

Kako je raditi u PHOENIXU?

Raditi u PHOENIXU znači

•  sa svim kolegama biti na TI, uvijek se moći obratiti kolegi za savjet i konzultirati se ili predložiti poboljšanja i unapređenja poslovanja slobodno i bez zadrške

•  poštivati i uvažavati tuđa mišljenja te jasno izražavati svoje stavove

•  dobiti i dati povratnu informaciju u formalnim godišnjim razgovorima s nadređenim te imati jasne ciljeve za iduću godinu

•  biti nagrađen za sve proaktivne ideje koje će se provesti, a dovode do značajnih ubrzanja procesa ili ušteda vremena i resursa, kao i rad na velikim projektima uz proceduru nagrađivanja

•  raditi kod poslodavca koji cijeni moral i poštenje, a isto očekuje od svojih zaposlenika

•  držati se zakona, standarda i procedura i u svakom trenutku osiguravati visoku kvalitetu poslovanja

•  raditi u međuodjelnom i međunarodnom okružju

• raditi kod poslodavca koji njeguje različitost.

Koje su naše vrijednosti?

Pouzdanost

Pozdani smo jer ispunjavamo obećanja i poštujemo dogovore. Kontinuirano razvijamo svoje djelatnike, a zahvaljujući tome razvijamo i svoje usluge prema kupcima. Kompetentan smo poslovni partner po pitanju zdravstvenih usluga. Razvijamo se i istodobno ostajemo vjerni sebi.

Proaktivnost

Mi imamo jasno postavljene ciljeve, odluke donosimo brzo i efikasno. Osluškujemo svoje kupce i ritam tržišta i zbog toga ispunjavamo očekivanja. Spremni smo na promjene i kreiramo ih.

Poštovanje

Poštujemo zakonske promjene i standarde, ponašamo se etički korektno i pošteno prema poslovnim partnerima, konkurenciji i svojim zaposlenicima. U našoj grupaciji primjenjuju se Smjernice ponašanja (Code of Conduct) kao i Smjernice antikorupcijske politike.

Aktivni oglasi za posao

Dohvaćam oglase...

loader

Ukoliko i vi želite postati dio tima PHOENIX Farmacije svoju otvorenu molbu i životopis možete poslati putem ovog linka.

Jeste li znali?

icon

PHOENIX Grupa ima 45.000 zaposlenika.

icon

PHOENIX Grupa surađuje s više od 200 farmaceutskih proizvođača.

icon

PHOENIX Grupa je vlasnik 3.200 ljekarne u 17 zemalja.