Lean management

PHOENIX Production System (PPS)

PHOENIX farmacija već godinu dana sudjeluje u različitim aktivnostima PHOENIX-ovog koncepta PHOENIX Production System (PPS) kojim su obuhvaćeni svi ključni elementi opskrbnog lanca u logistici.

PHOENIX production system je podjeljen u 4 glavne kategorije:

  1. Upravljanje skladištem
  2. Optimizacija radnog kapitala
  3. Transport
  4. Tehnologija i tlocrti
Svrha i cilj koncepta je nastavak razvoja i unapređenja poslovanja kroz standardizaciju radnih procesa, razmjenu najboljih praksi unutar članica PHOENIX Grupe i poticanje novih ideja. PPS se temelji na Lean načelima koje već primjenjujemo u skladišnom poslovanju kroz WE inicijativu i veselimo se prilici da ta načela unaprijedimo, proširimo i primjenimo u ostalim segmentima Logistike i operacija, a sve u cilju stvaranja dodatne vrijednosti za naše kupce i zaposlenike. Svi mi imamo priliku i obvezu sudjelovati u kontinuiranom unapređenju naše tvrtke kako bismo i dalje ostali najbolji pružatelj usluge te vam se ovim putem zahvaljujemo na dosadašnjim i budućim idejama i prijedlozima uz naš PPS slogan - POSVEĆENI IZVRSNOSTI.
img

Jeste li znali?

icon

Lean management inicijativa za skladišno poslovanje je implementirana 2014. godine.

icon

Više od 6.000 prepoznatljivih zelenih kutija dnevno isporučuje se kupcima diljem Hrvatske.

icon

U odjelima skladišta i dostave 190 zaposlenika brine se o prijemu robe, skladištenju, obradi narudžbi kupaca i pouzdanoj dostavi.