Misija i vizija

Naša korporativna filozofija

Kao dio internacionalnog poslovanja predani smo održivosti tvrtke i dugoročnom povećanju vrijednosti. Usredotočeni smo na održivi rast koji postižemo stalnim prilagođavanjem potrebama naših klijenata te daljnjim razvojem kako bi osigurali zadovoljstvo klijenata. Naši zaposlenici su temelj našeg uspjeha. Održavajući njihovu daljnju ciljanu edukaciju u svim područjima, doprinosimo napretku pojedinca, ali jamčimo i uspješan razvoj cijele grupe. To nam omogućuje da ispunimo naše zadaće, sada i u budućnosti.

Naša strategija

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata, jer njihov uspjeh i zadovoljstvo doprinose našem uspjehu. Izvrsnost usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. To, s jedne strane, znači kako u našem svakodnevnom radu težimo najvišoj mogućoj razini kvalitete, dok smo, s druge strane, izrazito svjesni troškova. Svoju ekološku i društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Naša kultura poslovanja

Razmišljamo zajedno globalno – djelujemo lokalno! Napredak ostvarujemo primjenjujući uspješne koncepte u mnogim zemljama. Za prednost pred konkurencijom odlučujuća je, naime, konstruktivna suradnja na razini cijele Europe. Kontinuirano izgrađujemo svoj koncept razmjene najboljih praksi te potičemo promišljanje koje prelazi granice pojedinog sektora, a istovremeno smo vrlo usko povezani s tržištem, što nam omogućuje da fleksibilno i brzo reagiramo na specifične zahtjeve pojedinog lokalnog tržišta.

Misija i vizija

icon Vizija

Naša je vizija biti najbolji integrirani pružatelj usluga u zdravstvu i veterini diljem Hrvatske, temeljeno na predanosti, izvrsnosti i znanju naših zaposlenika. To za nas znači da svakom partneru možemo ponuditi optimalne usluge i proizvode u okviru cjelokupnog farmaceutskog lanca vrijednosti. Našu sveobuhvatnu ponudu usluga u jednakoj mjeri mogu koristiti proizvođači farmaceutskih proizvoda, ljekarne, liječnici, veterinari, bolnice, tvrtke koje se bave zdravstvenim osiguranjem i pacijenti – online ili putem tradicionalnih kanala.

icon Misija

Isporučujemo zdravlje diljem Hrvatske. Kao dio PHOENIX Grupe, vodećeg europskog distributera farmaceutskih proizvoda, osiguravamo dostavu lijekova, medicinskih proizvoda i digitalnih usluga u pravo vrijeme i na pravome mjestu, dajući na taj način važan doprinos sveobuhvatnoj i sigurnoj zdravstvenoj skrbi. Naše partnere i klijente čine ljekarne, bolnice, veterinarske ustanove, brojni subjekti unutar zdravstvenog sustava te milijuni pacijenata.

Sa svojim partnerima gradimo odnos povjerenja dijeleći isti cilj - zdravlje i dobrobit pacijenata.

img

#wePHOENIX

#wePHOENIX opisuje kako obavljamo svoj posao. To su obveze koje preuzimamo jedni prema drugima kao kolege te prema klijentima i poslovnim partnerima. #wePHOENIX je namijenjen da nas vodi, pokazujući korake koje trebamo poduzeti kako bismo ostvarili svoju viziju.

Usmjereni smo na kupca

Djelujemo na tržištima s različitim kupcima i ispunjavamo sve njihove trenutne i buduće potrebe s našim prilagođenim portfeljem proizvoda i usluga.

Djelujemo učinkovito

Težimo izvrsnosti u svemu što radimo, kontinuirano optimiziramo svoje poslovanje kako bismo svakim danom bili bolji i učinkovito koristimo resurse kako bismo postali održiviji.

Mislimo naprijed

Potičemo inovacije i imamo aktivnu ulogu u digitalnoj transformaciji zdravstvenog sektora u Europi kako bismo poboljšali živote naših klijenata.

Prihvaćamo suradnju

Podržavamo jedni druge dijeljenjem znanja, kompetencija i najboljih praksi u cijeloj tvrtki.

Stvaramo vrijednost

Mi smo tvrtka u obiteljskom vlasništvu i slijedimo dugoročnu strategiju, osiguravajući da naš rast stvara vrijednost i za generacije koje dolaze.

Mi smo jedan tim

Povezuje nas zajednička vizija tvrtke, pozdravljamo sve koji su voljni ovu viziju učiniti stvarnošću i poticati svoj osobni i profesionalni razvoj u uključivom okruženju.

Jeste li znali?

icon

Zahvaljujući optimizaciji poslovnih procesa narudžbe kupaca obrađuju se za manje od 30 minuta.

icon

U odjelima skladišta i dostave više od 180 zaposlenika brine se o prijemu robe, skladištenju, obradi narudžbi kupaca i pouzdanoj dostavi.

icon

Više od 6.000 prepoznatljivih zelenih kutija dnevno isporučuje se kupcima diljem Hrvatske.