1. Home
  2. /
  3. Misija i vizija

Misija i vizija

Sa svojim partnerima gradimo odnos povjerenja dijeleći isti cilj – zdravlje i dobrobit pacijenata.

Naša korporativna filozofija

Kao dio internacionalnog poslovanja predani smo održivosti tvrtke i dugoročnom povećanju vrijednosti. Usredotočeni smo na održivi rast koji postižemo stalnim prilagođavanjem potrebama naših klijenata te daljnjim razvojem kako bi osigurali zadovoljstvo klijenata. Naši zaposlenici su temelj našeg uspjeha. Održavajući njihovu daljnju ciljanu edukaciju u svim područjima, doprinosimo napretku pojedinca, ali i jamčimo i uspješan razvoj cijele grupe. To nam omogućuje da ispunimo naše zadaće, sada i u budućnosti.

Vizija

Naša je vizija biti najbolji integrirani pružatelj usluga u zdravstvu i veterini diljem Hrvatske, temeljeno na predanosti, izvrsnosti i znanju naših zaposlenika. To za nas znači da svakom partneru možemo ponuditi optimalne usluge i proizvode u okviru cjelokupnog farmaceutskog lanca vrijednosti. Našu sveobuhvatnu ponudu usluga u jednakoj mjeri mogu koristiti proizvođači farmaceutskih proizvoda, ljekarne, liječnici, veterinari, bolnice, tvrtke koje se bave zdravstvenim osiguranjem i pacijenti – online ili putem tradicionalnih kanala.

Misija

Isporučujemo zdravlje diljem Hrvatske. Kao dio PHOENIX grupe, vodećeg europskog distributera farmaceutskih proizvoda, osiguravamo dostavu lijekova, medicinskih proizvoda i digitalnih usluga u pravo vrijeme i na pravome mjestu, dajući na taj način važan doprinos sveobuhvatnoj i sigurnoj zdravstvenoj skrbi. Naše partnere i klijente čine ljekarne, bolnice, veterinarske ustanove, brojni subjekti unutar zdravstvenog sustava te milijuni pacijenata.

Naša strategija

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata, jer njihov uspjeh i zadovoljstvo doprinose našem uspjehu. Izvrsnost usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. To, s jedne strane, znači kako u našem svakodnevnom radu težimo najvišoj mogućoj razini kvalitete, dok smo, s druge strane, izrazito svjesni troškova. Svoju ekološku i društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Naša kultura poslovanja

Razmišljamo zajedno globalno – djelujemo lokalno! Napredak ostvarujemo primjenjujući uspješne koncepte u mnogim zemljama. Za prednost pred konkurencijom odlučujuća je, naime, konstruktivna suradnja na razini cijele Europe. Kontinuirano izgrađujemo svoj koncept razmjene najboljih praksi te potičemo promišljanje koje prelazi granice pojedinog sektora, a istovremeno smo vrlo usko povezani s tržištem, što nam omogućuje da fleksibilno i brzo reagiramo na specifične zahtjeve pojedinog lokalnog tržišta.

Naše vrijednosti

U svom djelovanju uvijek slijedimo vrijednosti koje vrijede za cijelu Grupu. One su temelj za svakodnevno ispunjenje naše misije „Isporučujemo zdravlje diljem Europe“.

Pouzdanost

Svoje riječi provodimo u djela. Partneri se mogu pouzdati u naše usluge koje udovoljavaju najvišim standardima kvalitete. Potičemo individualne sposobnosti, potencijale i motivaciju svojih zaposlenika, što nam omogućuje da kontinuirano poboljšavamo usluge koje pružamo svojim partnerima. Konstruktivna suradnja izvan nacionalnih granica i primjena uspješnih koncepata pridonosi postizanju odlučujuće prednosti u odnosu na konkurenciju. Pouzdan smo sugovornik o svim pitanjima u svezi sa zdravljem diljem Europe. Veliku važnost dajemo partnerskoj i iskrenoj suradnji, kako međusobnoj, tako i suradnji s našim klijentima i partnerima. Naša stabilna struktura dioničara omogućuje nam primjenu održive strategije poslovanja.

Proaktivnost

Akcija, a ne reakcija: zalažemo se za jasne i dugoročne ciljeve, brze odluke usmjerene na rezultate i za strukturiranu suradnju. Vrlo dobro poznajemo farmaceutska tržišta u Europi i sve izazove s kojima se treba nositi. Kontinuiranom međusobnom razmjenom znanja, ali i razmjenom iskustava s našim klijentima i poslovnim partnerima, osluškujemo potrebe tržišta. To nam omogućuje da prepoznamo potrebe tržišta i fleksibilno reagiramo na promjene. Svojim klijentima u svakom trenutku nudimo odgovarajuću podršku.

Poštovanje

Zdravlje je veliko bogatstvo i svijest o tome određuje naše djelovanje. Preko zakonskih standarda zalažemo se za zaštitu okoliša, racionalno korištenje energenata te održiv razvoj organizacije. Naša je strategija uspjeha da učinkovitim korištenjem resursa postignemo najveću moguću profitabilnost. Etički korektan i pošten odnos prema svim poslovnim partnerima, konkurentima i našim zaposlenicima glavna je vodilja u našem poslovanju.

Jasmin Huljaj, predsjednik Uprave