O konceptu All-in-One

Izvrsnost i sveobuhvatna podrška uspjehu partnera

O VIZIJI

Koncept koji približava

Vizija PHOENIX Grupe, vodeće veledrogerije u Europi, jest postati najbolji integrirani pružatelj zdravstvenih usluga u svim zemljama gdje posluje. Pod nazivom All-in-One, PHOENIX Grupa pokrenula je 2016. godine koncept koji farmaceutske proizvođače približava njihovim krajnjim korisnicima.

Sa svojim ciljanim područjima usluga, od paneuropskog preferiranog partnerstva s proizvođačima, logistike, poslovno-analitičkih podataka (BI), dodatnih ljekarničkih usluga do optimizacije lanca opskrbe, podrške prodaji, logistike za kliničke studije i usluge za posebne lijekove, koncept All-in-One pruža spektar integriranih usluga na hrvatskom i europskom farmaceutskom tržištu. PHOENIX Grupa prisutna je u 31 europskoj zemlji, s jedinstvenom pokrivenošću sjeverne, srednje i jugoistočne Europe. Na svojim lokalnim tržištima PHOENIX Grupa posjeduje dugogodišnje iskustvo i stručnost u područjima u kojima je kompanija aktivna, a to su veleprodaja lijekova i medicinskih proizvoda, maloprodaja u vlastitim i partnerskim ljekarnama, logistika i ostale različite zdravstvene usluge.

PHOENIX All-in-One prednosti:

Tržišna ekspertiza s iskustvom prisutnosti u 31 europskoj državi
Optimizirani opskrbni lanac i osigurana usklađenost s lokalnom regulativom
Poboljšana logistička učinkovitost prilagođena specifičnim zahtjevima
Bolja suradljivost pacijenata koju provodi 13.000 zaposlenika u više od 1.500 ljekarni u vlasništvu PHOENIX-a uz dodatne ljekarničke usluge
Niži troškovi s ciljem unapređenja dostupnosti proizvoda eliminacijom nepotrebnih izdataka
Pristup ciljanim skupinama od gotovo 72.000 ljekarni te bolnicama, liječnicima i pacijentima na europskom tržištu
Jedinstveni uvid u potrebe pacijenata uz gotovo 140.000.000 kontakata s pacijentima svake godine.

Vaš kontakt

placeholder

Dario Mitrić

Rukovoditelj razvoja poslovanja