Usklađenost poslovanja

 

 

Kroz naše smjernice utvrđujemo da korupciji, narušavanju tržišnog natjecanja i lošem ponašanju nema mjesta unutar PHOENIX Grupe ili u našoj suradnji s kupcima i poslovnim partnerima, da se ne toleriraju prekršaji te da provodimo odgovarajuće istrage, i po potrebi, izričemo kazne.

Organizacija usklađenosti na razini cijele PHOENIX Grupe osigurava da se ova pravila provode i nadziru.

Uz punu potporu Izvršnog odbora PHOENIX Grupe i svih Uprava članica, provodi se politika nulte tolerancije kada je riječ o povredi vrijednosti i pravila sadržanih u ovim smjernicama.

 

Sustav prijave nepravilnosti

PHOENIX Grupa uspostavila je web sustav za prijavu slučajeva nepravilnosti. Bez obzira jeste li zaposlenik PHOENIX-a ili treća strana, imate mogućnost anonimno postavljati pitanja ili prijaviti sumnju na kršenje pravila usklađenosti ili stvarne incidente kao na primjer: sukob interesa, koruptivne radnje, sumnju u narušavanje tržišnog natjecanja. Sustavom upravlja vanjski pružatelj usluga, a vaš identitet kao prijavitelja nepravilnosti ne može biti otkriven bez da se izričito ne složite s davanjem tih informacija.

 

Sustavu za prijavu nepravilnosti (whistle-blower system) možete pristupiti u bilo kojem trenutku putem poveznice: https://phoenixgroup.integrityplatform.org/