1. Home
  2. /
  3. Standardi poslovanja

Standardi poslovanja

PHOENIX Farmacija kao članica PHOENIX Grupe kreira i poštuje najviše standarde poslovanja te održava pozitivan ugled koji je rezultat dugogodišnjeg rada svih djelatnika i temelj uspjeha kompanije

Stoga su osoban stav svakog djelatnika koji se izražava kroz njegov svakodnevni rad i način upravljanja poduzećem od vrlo velikog značaja. PHOENIX Farmacija poštuje važeće zakone i uvažava načela slobode vlastitog mišljenja, prava na informacije, neovisnosti medija i zaštite osobnosti.

Sukladno tome, razvijeni su standardi poslovanja kojih su se dužni pridržavati svi zaposlenici, a u kojima su utvrđeni standardi ponašanja.

Trenutno važeći standardi poslovanja PHOENIX Farmacije su:

• Pravilnik o ponašanju
Pravilnik o sprječavanju korupcije
• Pravilnik o usklađenosti tržišnog natjecanja

• Načela usklađenosti
• Pravilnik o sprječavanju pranja novca
• Pravilnik o usklađenosti sankcija
Svi zaposleni redovno se educiraju o navedenim standardima kroz pravilnike koji su dostupni na postavljenim poveznicama i ponosimo se time da možemo biti pouzdan partner svim našim klijentima.


Svako nepoštivanje bilo kojeg od navedenih pravilnika biti će sankcionirano od strane PHOENIX Farmacije. U slučaju da smatrate kako je bilo koji od standarda poslovanja prekršen ili imate pitanja vezana uz ovu temu, budite slobodni javiti se osobi odgovornoj za standarde poslovanja na email s.cesljas@phoenix-farmacija.hr