1. Home
  2. /
  3. All in one

Izvrsnost i sveobuhvatna podrška uspjehu partnera

Vizija PHOENIX Grupe, vodeće veledrogerije u Europi, jest postati najbolji integrirani pružatelj zdravstvenih usluga u svim zemljama gdje posluje. Pod nazivom All-in-One, PHOENIX Grupa je 2016. godine pokrenula koncept koji farmaceutske proizvođače približava njihovim krajnjim korisnicima

Sa svojih osam ciljanih područja usluga, od paneuropskog preferiranog partnerstva s proizvođačima, logistike, poslovno-analitičkih podataka (BI), dodatnih ljekarničkih usluga do optimizacije lanca opskrbe, podrške prodaji, logistike za kliničke studije i usluge za posebne lijekove, koncept All-in-One pruža spektar integriranih usluga dosad bez presedana na hrvatskom i europskom farmaceutskom tržištu.

PHOENIX Grupa prisutna je u 27 europskih zemalja, s jedinstvenom pokrivenošću Sjeverne, Centralne i Jugoistočne Europe. Na svojim lokalnim tržištima, PHOENIX grupa posjeduje dugogodišnje iskustvo i stručnost u područjima u kojima je kompanija aktivna,  a to su veleprodaja lijekova i medicinskih  proizvoda, maloprodaja u vlastitim i partnerskim ljekarnama, logistika i ostale različite zdravstvene usluge.

Upravo jedinstvena integracija različitih usluga u kombinaciji s velikom pokrivenošću europskog tržišta, omogućuje partnerima, farmaceutskim proizvođačima, jedinstven i unificiran pristup svim lokalnim tržištima na kojima PHOENIX Grupa posluje.

Pod nazivom All-in-One, PHOENIX Grupa 2016. godine pokrenula je koncept koji ujedinjuje razne usluge kojima proizvođače približava njihovim krajnjim korisnicima.

Sa svojih osam ciljanih područja usluga, od paneuropskog preferiranog partnerstva s proizvođačima, logistike, poslovno-analitičkih podataka (BI), dodatnih ljekarničkih usluga do optimizacije lanca opskrbe, podrške prodaji, logistike za kliničke studije i usluge za posebne lijekove, koncept All-in-One pruža spektar integriranih usluga dosad bez presedana na hrvatskom i europskom farmaceutskom tržištu.

All-in-One proizvođačima omogućuje da se usmjere na razvoj i proizvodnju, dok će im PHOENIX olakšati rast poslovanja. Koncept je postavljen i izrađen na način da u potpunosti zadovoljava interese farmaceustkih proizvođača.

Tradicionalno, put od proizvodnje do isporuke krajnjem korisniku bio je dug i sastojao se od mnogo koraka. All-in-One sažima ga u jedan jednostavan korak, olakšavajući proces te omogućavajući proizvođačima da se usredotoče na svoju specijalnost: razvoj i proizvodnju svjetski renomiranih proizvoda. PHOENIX pak preuzima brigu o cjelokupnom procesu koji se odvija između proizvođača i pacijenata.

Dovoljno je zamisliti koliko bi bilo jednostavnije plasirati na tržište novi proizvod s više podataka o navikama kupnje krajnjih korisnika. Postigle bi se velike uštede vremena i resursa kad se ne bi morao koordinirati svaki pojedinačni korak u lancu opskrbe.

Upravo PHOENIX All-in-One omogućuje uslugu s jednog centralnog mjesta stvarajući na taj način cijeli niz novih mogućnosti rasta.

PHOENIX All-in-One prednosti:

  • Tržišna ekspertiza s iskustvom prisutnosti u 27 europskih država
  • Optimizirani opskrbni lanac i osigurana usklađenost s lokalnom regulativom
  • Poboljšana logistička učinkovitost skrojena prema specifičnim zahtjevima
  • Bolja suradljivost pacijenata koju provodi 13.000 zaposlenika u više od 1.500 ljekarni u vlasništvu PHOENIX-a kroz dodatne ljekarničke usluge
  • Niži troškovi s ciljem unapređenja dostupnosti proizvoda eliminacijom nepotrebnih izdataka
  • Pristup ciljanim skupinama od gotovo 72.000 ljekarni te bolnicama, liječnicima i pacijentima na europskom tržištu
  • Jedinstveni uvid u potrebe pacijenata kroz gotovo 140.000.000 kontakata s pacijentima svake godine

Rješenja po mjeri za optimizirani lanac opskrbe od proizvođača do krajnjeg korisnika na lokalnom, regionalnom ili europskom tržištu.

Želite li učvrstiti svoju lokalnu tržišnu poziciju? Planirate li proširenje na novu regiju ili ste u potrazi za jakim partnerom za distribuciju na europskom tržištu? Koji god bili vaši ciljevi, možete biti sigurni da će naša rješenja skrojena po mjeri podržati vaš plan razvoja poslovanja. PHOENIX All-in-One pruža puni spektar distribucije i komplementarnih usluga , ujedinjujući detaljno znanje o tržištu s bliskim  poznavanjem potreba vaših pacijenata, olakšavajući vam da se sigurnije osjećate na novim, željenim tržištima.

 Otkrijte svoje mogućnosti: www.phoenix-all-in-one.eu

Vaš kontakt:

Dario Mitrić, mag. pharm.
Business development and Pharma Services Manager
E-mail: d.mitric@phoenix-farmacija.hr