Bolnički program

PHOENIX Grupa pažljivo odabire zemlje u kojima će razvijati poslovanje u bolničkom sektoru. Zato smo posebno ponosni što u Republici Hrvatskoj možemo objediniti naše bogato međunarodno iskustvo i znanje s poznavanjem lokalnog tržišta i potreba. PHOENIX-ov bolnički odjel kontinuirano promišlja o dugoročnim ciljevima, kao i o uspješnom odgovaranju na svakodnevne kompleksne zahtjeve naših korisnika. Smatramo da je to jedini ispravan pristup, jamstvo uspjeha i zalog za održivost poslovanja.

Naši procesi obuhvaćaju razumijevanje potreba naših korisnika, poznavanje tržišta, prepoznavanje trendova, svakodnevno praćenje HALMED-a, HZZO-a, MIZ-a, MINGORP-a, HUP-a, HGK-a, prikupljanje ponuda dobavljača (posebnosti asortimana svakog dobavljača, pregovaranje), oblikovanje izlazne ponude (strategija, stanje na tržištu, konkurencija), izrada dokumentacije koja se prilaže uz troškovnike (u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi).

PHOENIX Farmacija ulaže u stalnu edukaciju svojih zaposlenika, posebice na temu javne nabave.

Naše međunarodno iskustvo, dugogodišnja tradicija u distribuciji, stručan kadar, pomni odabir izuzetno kvalitetnih dobavljača, naših partnera – sve su to temelji zahvaljujući kojima smo u prilici ponuditi optimalnu cijenu uz jamstvo prepoznatljive kvalitete. Nakon uspješno osvojenog tendera i potpisa ugovora s bolnicom provodimo daljnje praćenje prodaje, surađujemo s bolnicom tijekom cijelog trajanja ugovorne obveze. Jamčimo transparentnost, pouzdanost i usklađenost s normama i regulama potrebnim za dugoročno zadovoljstvo naših korisnika.

Vaš kontakt

placeholder

Mario Jurković

Direktor bolničke prodaje

Jeste li znali?

icon

Više od 100 kupaca

icon

Više od 250 dobavljača

icon

Više od 8000 artikala

icon

Više od 500 javnih natječaja