Nabava

Osluškujući potrebe svojih klijenata, neprestano širimo svoj asortiman novim, inovativnim proizvodima.

Nabava

Asortiman PHOENIX Farmacije obuhvaća široku paletu proizvoda od lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda, farmaceutske ambalaže i ostalih proizvoda koji se koriste u zdravstvenim ustanovama.

Surađujemo s više od 400 dobavljača iz Hrvatske, Europe i svijeta te distribuiramo više od 20.000 artikala. Svi dobavljači PHOENIX Farmacije pouzdani su i provjereni partneri, koji ispunjavaju sve zakonske i kvalitativne norme za distribuciju proizvoda iz svojih asortimana.

Pouzdanost i povjerenje koje gradimo u odnosima s našim dobavljačima osiguravaju nam ugovore u području zastupanja, ekskluzivne distribucije i redovne distribucije. Dobavljačima nudimo dodatne usluge podrške u prodaji i promociji proizvoda kroz istraživanje tržišta, preporuke prodajnih akcija, telemarketing, distribuciju uzoraka i marketinškog materijala te analizu rezultata provedenih aktivnosti prodaje i promocije.

Osluškujući potrebe svojih klijenata, neprestano širimo svoj asortiman novim, inovativnim proizvodima.

Posebnu pažnju posvećujemo nabavi lijekova koji nemaju odobrenje za stavljenje u promet u Hrvatskoj, ali su propisani kao terapija u liječenju hrvatskih pacijenata, te nabavi lijekova koji su u privremenim nestašicama u Hrvatskoj.

Interventni (izvanredni) unos i uvoz lijekova

Interventni unos i uvoz lijekova podrazumijevaju unos i uvoz lijekova koji nemaju odobrenje za stavljanje u promet u Republici Hrvatskoj.

UNOS LIJEKOVA NA RECEPT

UNOS I UVOZ LIJEKOVA NA IZJAVU ZDRAVSTVENE USTANOVE

Interventni unos/uvoz lijekova u nadležnosti je Agencije za lijekove i medicinske proizvode koja izdaje suglasnost za unos i uvoz neregistriranih lijekova (sukladno članku 129. Zakona o lijekovima*).

Na osnovi liječničkog recepta, odnosno izjave bolnice ili klinike, PHOENIX Farmacija brzo i pouzdano unosi odnosno uvozi:

• lijekove koji su na Listi lijekova pod nezaštićenim nazivom (tzv. generička lista)
• paralele lijekova koji su registrirani u RH, ali se ne nalaze u prometu
• lijekove koji nisu registrirani u RH, a za koje HALMED odobrava unos/uvoz.

Za sve dodatne informacije obratite se s povjerenjem našem stručnom osoblju koje će vrlo rado odgovoriti na svaki vaš upit.

Vaš kontakt

placeholder

Antoneta Perić

Direktorica nabave

placeholder

Zrinka Rogošić

Voditeljica uvoza i izvoza