Nabava

Osluškujući potrebe svojih klijenata, neprestano širimo svoj asortiman novim, inovativnim proizvodima.

Nabava

Asortiman PHOENIX Farmacije obuhvaća široku paletu proizvoda od lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, kozmetičkih proizvoda, farmaceutske ambalaže i ostalih proizvoda koji se koriste u zdravstvenim ustanovama.

Surađujemo s više od 400 dobavljača iz Hrvatske, Europe i svijeta te distribuiramo više od 20.000 artikala. Svi dobavljači PHOENIX Farmacije pouzdani su i provjereni partneri, koji ispunjavaju sve zakonske i kvalitativne norme za distribuciju proizvoda iz svojih asortimana.

Pouzdanost i povjerenje koje gradimo u odnosima s našim dobavljačima osiguravaju nam ugovore u području zastupanja, ekskluzivne distribucije i redovne distribucije. Dobavljačima nudimo dodatne usluge podrške u prodaji i promociji proizvoda kroz istraživanje tržišta, preporuke prodajnih akcija, telemarketing, distribuciju uzoraka i marketinškog materijala te analizu rezultata provedenih aktivnosti prodaje i promocije.

Osluškujući potrebe svojih klijenata, neprestano širimo svoj asortiman novim, inovativnim proizvodima.

Posebnu pažnju posvećujemo nabavi lijekova koji nemaju odobrenje za stavljenje u promet u Hrvatskoj, ali su propisani kao terapija u liječenju hrvatskih pacijenata, te nabavi lijekova koji su u privremenim nestašicama u Hrvatskoj.

Interventni (izvanredni) unos i uvoz lijekova

Interventni unos i uvoz lijekova podrazumijevaju unos i uvoz lijekova koji nemaju odobrenje za stavljanje u promet u Republici Hrvatskoj.

UNOS LIJEKOVA NA RECEPT

UNOS I UVOZ LIJEKOVA NA IZJAVU ZDRAVSTVENE USTANOVE

Interventni unos/uvoz lijekova u nadležnosti je Agencije za lijekove i medicinske proizvode koja izdaje suglasnost za unos i uvoz neregistriranih lijekova (sukladno članku 129. Zakona o lijekovima*).

Na osnovi liječničkog recepta, odnosno izjave bolnice ili klinike, PHOENIX Farmacija brzo i pouzdano unosi odnosno uvozi:

• lijekove koji su na Listi lijekova pod nezaštićenim nazivom (tzv. generička lista)
• paralele lijekova koji su registrirani u RH, ali se ne nalaze u prometu
• lijekove koji nisu registrirani u RH, a za koje HALMED odobrava unos/uvoz.

Za sve dodatne informacije obratite se s povjerenjem našem stručnom osoblju koje će vrlo rado odgovoriti na svaki vaš upit.

Vaš kontakt

placeholder

Antoneta Perić

Direktorica nabave

placeholder

Sanja Levak

Koordinatorica interventnog uvoza

placeholder

Zrinka Rogošić

Voditeljica uvoza i izvoza